Phong Thanh

At kreere mad og skabe de bedste smagsoplevelser har været en del af det meste af mit liv, og siden 2010 har sushi haft mit fulde fokus.
Jeg tror på ærlig og oprigtig mad lavet fra bunden, og respekten for råvarerne ligger dybt i mit virke. Råvarerne skal tale deres tydelige sprog, og sammensætningen af dem skal resultere i balance, konsistens, helhed, lethed og sundhed. Mine vietnamesiske rødder og det, jeg har fået med i bagagen derfra, kan anes i valget af råvarer og i de varme krydderier, vi bruger.
Når grundelementerne er på plads, er der rum til æstetikken og når
ærlige råvarer bliver smukt anrettet, opstår kunst.

Jeg er uddannet kok fra Falsled Kro her på Fyn og har haft de dygtigste læremestre, og jeg er stolt over at være en del af et stærkt hold i AIKOs køkken. For når man er sammen med gode kolleger og dygtige medarbejdere, kan alt lade sig gøre.
Synergien i et velfungerende køkken får tingene til at udvikle sig og energien til at flyde frit. Jeg er taknemmelig og ydmyg over alt det, der er kommet min vej, og jeg håber at kunne betale lidt tilbage til de næste i rækken.

Rejer

Til vores reje-nigiri bruger vi ekstra store Black Tigerrejer, der dyrkes forsvarligt i Vietnam. Så her har du muligheden for at prøve at smage en reje-nigiri med en unik smag, sprødhed og saft. Udover den flotte farve på rejen, så har den en ekstra sødme, som går rigtigt godt med den fyldige soyasauce.

Færøsk laks

En unik fersk laks og et enestående opdrætskoncept fra det nordvestlige Færøerne, som er et område kendetegnet ved sine ideelle iskolde, rene og krystalklare vande.
Vores færøske laks er af en fantastisk kvalitet og den både smager, føles og ser ud som en vildlaks qua en metode til lakseopdræt, der fungerer i perfekt harmoni med naturen. Uden brug af kemikalier og antibiotika og med plads for laksen at boltre sig på.

Aiko Sushi Middelfart

Østergade 15
5500 Middelfart
mid@aikosushi.dk
+45 64 41 32 00
CVR: 32228976
Tirsdag – Søndag: 15.00-21.00
Facebook
Job

Aiko Sushi Nyborg

Mellemgade 24
5800 Nyborg
nyb@aikosushi.dk
+45 65 31 32 02
CVR: 39908743
Tirsdag – Søndag: 15.00-21.00
Facebook
Job